Online hittar du allt om iloq i Kumla

Har du någonsin känt att du är trött på nycklar? De skramlar, är obehagliga att ha i fickan och dessutom så försvinner de väldig lätt. Idag finns det en lösning på det. Välj bort nycklar och använd dig av det nya smarta moderna system iloq.

Iloq är en typ av nyckel, bara det att den fungerar elektriskt. Det är alltså en liten bricka du har som du blippar för att komma in i din byggnad. Detta kan vara smart på många sätt. Till exempel om du tappar dina nycklar behöver du inte byta ett helt lås. 

Med iloq har du möjligheten via appen i telefonen att justera brickorna. Med andra ord, skulle en bricka tappas går den enkelt att avregistreras som nyckel. Det är på samma vis åt andra hållet. Behöver ni fler nycklar fungerar det utmärkt att installera in en ny utan att behöva göra något stort av det. 

 

 

Det nya säkra

Iloq ger möjlighet till en kamera där du ser vem som står utanför, den har även rörelsesensor som går igång när någon är i närheten. Iloq passar utmärkt i alla boende. Bor man i hus passar det bra där, vare sig det är ett äldre eller nyare hus. 

Detsamma gäller i lägenhet, där är många olika människor och risken att någon tappar sin nyckel är stor. Med Iloq i kumla behöver ni inte bekymra er för då kopplar ni helt enkelt bara bort den brickan. På så vis kan även de boende känna sig mer trygga. Ingen oro över vem som finner nyckeln. 

Där finns massor att skriva om iloq. Vill ni veta mer är https://pignus.nu/iloq/ en bra hemsida. Där hittar ni allt ni behöver veta och de kan även hjälpa er med systemet. Det kan vara bra att lära känna systemet innan man installerar det. Givetvis finns det även andra sidor man kan kolla in.

No Comments

Leave a Comment