Hitta de rätta produkterna för din hud

Det finns en mängd olika hudvårdsprodukter att välja bland på marknaden och det gäller att välja rätt hudvård. Ett återfuktande serum på stift som tillför glow och lyster är Milk Makueups Watermelon, som är perfekt att ta med sig på resan.

Detta härliga serumstift har en fast formula som jämnar ut hudtonen med hjälp av smörgåskrasse och ger en fuktboost med vattenmelon. I serien finns en hel del att välja på, bland annat ansiktsmasker och hightlighter för läppar och kinder.

Ansiktsmasken Watermelon, även den i stift, appliceras på fuktad eller torr hy och får verka i 5 till 10 minuter innan den sköljs av med ljummet vatten. Här finns även Watermelon Brightening Serum att kombinera med för ännu mer fukt och lyster.

Hightlightern Lip+Cheek finns i många färger och är en antioxidantrik och återfuktande risolja för dina läppar och kinder.

På Sephora hittar du en mängd olika produkter i väldigt många olika märken. Här finns allt man behöver inom makeup och hudvård. Även ett utbud med många parfymer med härliga dofter från olika märken. Förutom allt detta har de många produkter för hår, accessoarer och kropp och bad. Sephora har även en egen collektion med produkter som läppbalsam, ansiktsmasker, Body Scrub, ansiktskrämer och mycket mer.

Märket Algenist har ett serum som heter Genius Ultimate Anti-Ageing som man kan använda dagligen och passar alla hudtyper. Det kan appliceras på ansikte, runt hals, under ögonen och på dekolletage. Det är en produkt med Anti-Ageing Vitammin C+.

Serumet har en ålderstrotsande effekt och ger din hud en frisk lyster. Det är även ett prisbelönt serum som basetats på Algenists biotekniska forskning. Dessutom är det allergivänligt och fritt från saulfater, ftalater, sulfater och syntetiska ämnen. 

På Sephora har du fri frakt vid köp över 550 kr och där kan du tryggt betala med kort eller fakturaköp.