Undvik gå på pumpen med pumpservice i Stockholm

Att “gå på pumpen” är ett uttryck vi inte hör så ofta längre. Det är kanske att gå för långt att påstå att det är på väg att utraderas ur vårt språk, men nog är det sällan du hör uttrycket användas numera. 

När du beskriver att någon går på pumpen så är det ett mycket finurligt sätt att skildra hur någon stött på en motgång. Någon som satsade alla sina tillgångar på att Brasilien skulle slå Tyskland i VM-semifinalen 2014 och sedan fick se brassarna torska med 7-1 kan verkligen sägas ha gått på pumpen. 

Någon som definitivt inte bör gå på pumpen är de som faktiskt arbetar med pumpservice. Här går det även att lägga in en smårolig bokstavlig tolkning. Föreställ dig personal som till exempel arbetar med pumpservice i Stockholm bokstavligt talat gå på sina pumpar. Trampa på dem. Promenera på dem. Gå balansgång på dem. Det här är så tokigt och orimligt att du inte ens kan ta den här texten på allvar längre. 

 

 

Vad pumpen kan göra för dig

Så låt oss lämna den meningslösa diskussionen om att “gå på pumpen” och tala om vad pumpservice egentligen är. Kort och gott, pumpservice går ut på att reparera, leverera och installera nya pumpar. Underskatta inte vad en pump kan göra för dig. Ja, det beror förstås vad du arbetar med. Jobbar du på ett kontor och bara sitter framför en dator hela dagarna står kanske inte pumpar högst upp på din önskelista. 

Men säg att du istället kanske arbetar inom livsmedelsbranschen. Eller kemiteknisk industri. Då är det helt nödvändigt att ni har en fungerande pump i verksamheten. Varje sammanhang där en vätska ska förflyttas från en plats till en annan kräver en ordentlig pump. Se till att du utrustar dig med rätt produkter. I den där branschen vill du inte riskera att gå på pumpen.