Polermedel som får flera olika ytor att glänsa

advertorial

Att städa sitt hem är något som de allra flesta gör på regelbunden basis. Det handlar om att bostaden ska vara fräsch och trevlig att vistas i samt att man vill minska spridningen av bakterier. Förutom den vanliga städningen som tar bort smuts så finns det även sådant man kan göra för att hemmet ska bli extra vackert. Det kan till exempel handla om att få blanka ytor att glänsa, något som verkligen tillför det lilla extra och får hemmet att kännas väl omhändertaget.

Polera finsilvret och gör festen extra festlig

Det finns flera blanka ytor som kan må bra av att behandlas lite då och då för att det ska se så snyggt ut som möjligt, men även detaljer kan ha stor inverkan. Det är till exempel inte ovanligt att man har bestick, såssnipor, fat och dylikt tillverkade av silver som används vid speciella tillfällen. Genom att polera detta silver inför festligheterna så blir dukningen extra fin. 

polermedel

Glänsande kranar får hemmet att kännas extra fint och fräscht

Något som är lite mer vardagligt är kranar tillverkade i mässing eller rostfritt stål. Dessa används dagligen och kan också vara en framstående detalj i köket eller badrummet. Därför kan det vara klokt att hålla dem riktigt rena och glänsande. Med polermedel går det smidigt att få samtliga kranar i hemmet att blänka.

Effektiva polermedel som är enkla att använda i hem och på företag

Hos Osborn finns användbara polmedel som passar till flera olika ytor och behov. Bland annat har de Unipol Metal Polish som är väldigt användbart i hushållet, men även till bilar och inom olika branscher. Det är enkelt att använda då man helt enkelt gnuggar in polishen med en fuktig svamp, låter ytan torka något för att sedan polera och rengöra med en mjuk trasa. Detta polermedel rengör silver, rostfritt stål, mässing, koppar, aluminium och hårdplast.