Med våtrumspaneler är det enkelt att göra en snygg och hållbar förändring i hemmet

Ibland känner man för att göra en förändring i sitt hem utan att det ska krävas ett stort ingrepp eller att man måste anlita dyra hantverkare. Man vill helt enkelt skapa nya intryck utan att det ska krävas en massa tid och pengar. Som tur är finns det olika lösningar för att man ska kunna lyckas med just det, ett av dem är att sätta in våtrumspaneler i kök eller badrum. En våtrumspanel är enkel att sätta upp och kan göra en stor förändring i rummet. 

Det behöver inte alls vara svårt att göra det själv

Våtrumspaneler är enkla att montera på väggar och kan dessutom monteras direkt utanpå befintliga plattor i exempelvis badrum. De kan användas både inomhus och utomhus för att skapa en vacker förändring samtidigt som väggen bakom skyddas. Man skär enkelt till panelerna efter de mått man önskar och limmar fast dem på väggen, svårare än så är det inte. För en extra vacker avslutning kan man sätta upp panelerna med en sidoprofil under den sista skivkanten. 

Skydda det som finns bakom panelen

Förutom att en våtrumspanel erbjuder möjligheten att på ett enkelt och billigt sätt förändra ett helt rum så skyddar den även väggar mot både fukt och smuts. Det gör att de är perfekta att använda på väggen bakom spisen eller diskhon i köket, men även i badrummet. På https://e-plast.se/ hittar man Easywall våtrumspaneler som är reptåliga, UV-beständiga och väldigt hållbara. De kommer dessutom i flera snygga utföranden som kan lyfta ett helt rum. 

Easywall-paneler kommer i flera varianter för att passa olika smaker

Det går till exempel att hitta Easywall-paneler med motiv av vacker marmor, elegant skiffer, naturligt trä och modern betong. Önskar man ett mer diskret uttryck så kan man välja någon av de enfärgade panelerna som kommer i kulörerna grå, grön, beige och vit. Det finns helt enkelt något för de allra flesta smaker.