Dubbel njutning tillgänglig!

Dubbel njutning tillgänglig!

Allt passar inte alla, och vi har olika preferenser och tycken. Detta gäller de flesta områden här på jorden och här i livet. Ska vi däremot tala om något överjordiskt kan vi ju till exempel tala om sexleksaker! Där har vi ämnet som en stor del av jordens vuxna befolkning skulle kunna enas om – om de bara visste urvalet, och om de vågade diskutera det utan röda kinder.

Ska vi sedan ta det hela en nivå till kan vi ju exempelvis börja tala om en rabbit-vibrator! Nu börjar paradisvibbarna komma fram i ljuset! Vi tar och tittar på det hela!

 

 

Vad är en rabbit och hur fungerar den?

 

I vardagslag brukar denna utomordentligt trevliga leksak för människor med klitoris och vagina alltså kallas rabbit. Den fungerar genom att den stimulerar både inuti vagina och runt klitoris, vilket de flesta tycker är ganska fantastiskt. En rabbit har knappar för olika typ av vibration och olika hastighet och kan enkelt ändras under resans gång. Den fungerar givetvis att använda både när man vill soloflyga eller på en sällskapsresa. En rabbit vibrator kommer vanligen att drivas av batterier, men det finns även modeller som laddas via sladd i förväg.

 

Kombination som vinner

 

Det faktum att en rabbitvibrator stimulerar samtidigt på flera ställen kan vara nyckeln till orgasm även för personer som vanligen inte har så lätt att komma därhän. En varm rekommendation är att hitta en webbsida där olika modeller presenteras och du kan läsa om för- och nackdelar. Det kan exempelvis vara hyfsat störande med en leksak som inte bara är skön att använda, utan även fungerar som väckarklocka för hela kvarteret! Dessutom kan det störa ditt fokus. Så, rådet är att läsa på, ta till dig information, värdera recensioner. Därefter kan du beställa och få en snabb leverans med åtföljande lagom snabb tillfredsställelse!