Snygga tapeter för barnen på sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html

Det är svårt att tro att det finns några som uppskattar fototapeter lika mycket som de yngre barnen. Då de så lätt kan färdas in i fantasins värld blir upplevelsen bara mera magisk. Att med barnens favorit kunna skapa en egen liten värld för dem i hemmets trygga vrå. För visst vore det fantastiskt att få överraska med något spännande eller vackert till sitt livfulla barn.

Så vad kan man tänkas välja till sin skyddsling? Gå in på sohu-shop.se/shop/fototapeter-363s1.html för att få lite inspiration och bra idéer.

 

 

Att skapa en sagovärld

Att utgå från barnets fantasier är en väldigt bra början. Sen är det bara att släppa loss kreativiteten. Det finns många fototapeter som är skapade för barn. Men det behöver inte betyda att det är dem man måste välja bland. Andra kan passa lika bra.

Har man ett barn som är intresserad av planeter kan en rymdtapet vara perfekt. Det kan handla om många stora planeter eller ett helt solsystem. Eller så kanske det är stjärnhimlen som fascinerar. Det sista kan man kombinera med klistermärken i form av stjärnor man kan sätta i taket som lyser när ljuset släcks. Skapa stjärnbilder som man kan hitta på sagor om.

För en hästtokig tjej kan en vägg med den bevingade hästen Pegasus vara det självklara valet. Är det en lite yngre ryttarinna kan kanske en gullig enhörning göra hennes dag.  Ett barn med drömmar om prinsar och prinsessor kanske hoppar jämfota av lycka över en spännande borg. Medan vilda djur triggar någon annans fantasi. Då tapeten innehåller både lejon och giraffer. 

Det finns en spännande värld att besöka när väggar täcks av dinosaurier, vilda hästar och planeter som färdas ute i rymden. Alla kan dessutom inspirera föräldrar och barn till berättelser. Dessa kan ju berättas tillsammans innan det är dags att släcka lampan. Innan nattens drömmar tar över.

No Comments

Leave a Comment