Vågar du blicka inåt och lära känna dig själv?

Att optimera sig själv är en resa som varar hela livet. För är det inte så att vi människor är ett konstant projekt? Ett evigt konstverk som skapas från dag till dag.

Många av oss tror att saker och ting mer eller mindre står stilla i tillvaron, men är det verkligen så? Kan man verkligen bara frysa allting i stunden? Är det kanske inte så att vi antingen utvecklas eller på olika sätt degenereras beroende på våra vanor och rutiner?

En resa inåt

För om du bara ligger hemma och spelar tv-spel, käkar pizza och chillar: Händer det inte något med dig? 

Du blir garanterat bättre på att spela tv-spel, så det är en utveckling. Men vad händer med dig kropp, din sociala kapacitet och ditt liv i övrigt? Kan det vara så att dessa aspekter av ditt liv påverkas negativt?

Detta är intressanta och viktiga frågor att ställa sig själv. Speciellt i dessa tider då vi allt mer får tillvaron serverad på ett fat. Det har aldrig varit enklare att leva bekvämt, eller att fly från sig själv så fort det blir jobbigt. Istället kanske vi borde fundera på att blicka inåt – att lära känna oss själva.

Det finns en mängd metoder för hur man kan göra detta. Meditation är nog något som de flesta kommer att tänka på. Eller helt enkelt att spendera tid med sig själv. För vad händer i ditt sinne till exempel när du tar en lång promenad eller joggingtur? Utan att distrahera dig själv med musik eller podcasts.

Eller varför inte testa om CBD-olja från https://raworganics.se/ kan hjälpa dig att finna det där lugnet. 

Att detta tillskott dessutom innehålla rikligt med antioxidanter och har starkt antiinflammatoriska egenskaper – så starka att man tror att det kan mildra KOL https://cbdoljainfo.se/cbd-olja-mot-kol/ – är intressant i sig. Våga utforska dig själv!