Skaffa måttanpassade skjutdörrar till din garderob

advertorial

Att skaffa måttanpassade skjutdörrar är ett sätt att kunna anpassa inredning så att man kan montera skjutdörrar där de vanligtvis inte passar. Det kan nämligen vara för högt eller lågt i tak för standardmått. Då är det lättare om någon del är måttanpassad så att det passar ihop så som man önskar.

Det kan också vara så att man har en bredare vägg eller garderob än standard, men vill att dörren ska gå hela vägen. Då kan det vara nödvändigt att måttbeställa skjutdörren så att den blir den storleken som krävs. Speciellt på gamla eller arkitektritade hus är det inte säkert att standardmåtten som finns idag är använda. 

Skjutdörrar på garderoben

Skjutdörrar är praktiska. De tar inte upp lika mycket utrymme som vanliga dörrar som öppnas utåt i rummet. De är också även snyggare än klassiska garderobsdörrar. Det är därför inte konstigt att de har blivit så populära. Det kan dock vara svårt att hitta passande dörrar till platsbyggda garderober. Vissa väljer därför att installera en vanlig garderobsdörr, men hur mycket trevligare och snyggare är det inte med skjutdörrar? 

Med måttanpassade skjutdörrar kan du få en passande skjutdörr till ditt garderob. På så vis kan du få den praktiska och snygga garderoben som du hela tiden önskat. Den kan vara genomskinlig, en spegel eller vilken färg du än önskar. Det är helt enkelt den optimala lösningen.

 

image

 

Skjutdörrar är stilrent

Skjutdörrar på en garderobsvägg gör att er walk-in closet eller ert sovrum blir sådär perfekt som ni önskar. Det blir stilrent och praktiskt. Ni behöver till exempel inte räkna med att kunna öppna dörren utåt i rummet när ni möblerar. Ni får också en bra översikt i garderoben och den ser modern samt organiserad ut. Så även om ni inte hittar skjutdörrar med standardmått kan ni få er garderob som ni vill, med måttanpassade skjutdörrar.