Piteå -  en trevlig stad i norra Sverige

Piteå – en trevlig stad i norra Sverige

Piteå är ett trevligt besöksmål i Norrbotten. Hit kommer ungefär hälften av alla turister som besöker Norrbotten på sommaren. Piteå är lite unikt för här har man satsat på att hålla stadskärnan vid liv. Satsningen gör att det inte finns lika många stora butiker som på andra ställen. Piteå är en levande stad som anstränger sig för att växa. Det byggs mycket i Piteå vilket alla kranar och lyftkranar i Piteå vittnar om. Vill du bosätta dig i Piteå så är det dags att göra det nu för staden blir allt populärare. Vill du ge dig in i byggbranschen så är det också rätt läge. 

 

Piteå växer 

Precis som alla kranar och lyftkranar vittnar om så växer Piteå. För att bevara charmen strävar kommunen efter att blanda nytt och gammalt. I Piteå har man också valt att satsa på att bygga på höjden för att kunna nyttja ytan i centrum på ett bättre sätt. Målet är att bygga 1 500 nyproduktioner. För dig som är intresserad av att vara med och bygga upp Piteå finns det nu stora möjligheter att satsa. Har du ett funderingar på att ge dig in i byggbranschen finns allt du behöver i Piteå.

 

 

Du som vill satsa på byggnationer

För dig som vill satsa på att vara med och bygga i Piteå är det bra att komma igång så fort som möjligt. För lite större byggen är lyftkranar och andra kranar mycket viktiga men Piteå har flera kompetenta företag som hyr ut olika maskiner. Det är dock bra att vara ute i god tid om du behöver anlita ett företag som hyr ut kranar då marknaden är het. När det kommer till att köpa mark finns det även många attraktiva strandnära tomter. Det bästa är att kontakta kommunen för att ta del av stadsplaneringen. Så varför inte besöka Piteå och se om det är din framtidsstad?